Новый набор в бизнес-школу для детей и подростков

Якості, які обов’язково притаманні справжньому лідеру.

🌸Чітке усвідомлення власної мети
– Справжній лідер абсолютно точно знає і реально усвідомлює, куди і навіщо він йде – адже це дає йому можливість повести за собою інших людей – його послідовників. В іншому випадку він буде просто маленькою одиницею великого натовпу.

🌸Володіння собою, вміння прислухатися до своєї інтуїції
Добре знати себе, вміння розібратися, що відбувається всередині себе, вміння зрозуміти і в потрібний момент прислухатися до власних емоцій, відчуттів, інтуїції – дійсно важлива якість справжнього лідера.

Ви здивовані, що стільки уваги приділяється звичайним почуттям? Марно. Саме вони допомагають у потрібний момент правильно зорієнтуватися в ситуації та вчасно «помітити» той шанс, який дбайливо надає життя. Справжнім лідером неможливо маніпулювати, його не вдасться збити з наміченого шляху – адже він чітко уявляє, чого він хоче.

Киев2 на Малевича


🌸Адекватна самооцінка
Лідер повинен бути спокійним, тверезомислячим, впевненим у собі і в своїх силах. Всі ці важливі якості допомагають йому правильно вести себе в тих чи інших критичних випадках, а завдяки їм інший раз він може в чомусь навіть піти на ризик, тому що в певних критичних ситуаціях його рішучість і сміливість реально підвищені.
Адекватна самовпевненість значно розширює межі можливостей лідера, в результаті чого він може придбати новий позитивний життєвий досвід. Зазвичай у подібного людини почуття власної впевненості набагато вище, ніж у його послідовників.

🌸Моральна готовність до розумного ризику
– Справжній лідер готовий ризикувати не тільки в бізнесі, власну справу, на власній роботі, але і в своєму повсякденному житті.
Більш того, він абсолютно не боїться цього робити, а все тому, що він достатньо чітко усвідомлює, що за непроявлену вчасно ініціативу надалі доведеться платити серйозну ціну. Саме тому він готовий в деяких випадках буквально випередити можливі події і усвідомлено піти на певний ризик.

🌸Чесність і надійність
Будь лідер є в деякому сенсі носієм певних общеморальных норм певного об’єднання людей, тому його власний світогляд та дії повинні відповідати звичним для нас загальнолюдських і моральними нормами – справедливості.

Clean it easy - Проект студентов MINIBOSS

MiniBoss Business School International

Бизнес-тур MiniBoss во Францию

Бизнес-тур МiniBoss во Францию. Часть 2

MINIBOSS GLOBAL

Ken Robinson. Changing Education Paradigms

Поздравляем с открытие нового филиала MINIBOSS BUSINESS SCHOOL в г. Киев!!!

Поздравляем с открытие нового филиала MINIBOSS BUSINESS SCHOOL в г. Киев!!!

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ ВОЗМОЖНОСТЬ ОТКРЫТЬ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В КИЕВЕ