Новый набор в бизнес-школу для детей и подростков

Наш бізнес-янгол Лілія Олійник!

Міжнародна освітня мережа MINIBOSS & BIGBOSS Business Schools висловлює величезну вдячність Лілії Олійник за участь в якості члена журі в форумі стартапів 2020 (Україна), і підтримку грантами нового покоління підприємців!

liliya oleynik
Лілія - успішний підприємець, мама 4 діток. Засновниця лаунж-кафе ilive (ТМ), центру розвитку та дозвілля ilivecentre. Голова ОО I live in Harmony. Директор КУЖ Київ. Засновниця "Школы Совершенства Лилии Олейник". Засновниця та видавець газети "Эко Украина ". Автор багатьох статей та публікацій про здоровий спосіб життя, теле- та радіоведуча, делегат ООН, володарка багато численних титулів та нагород!

Ми взяли у Лілії інтерв'ю, й з задоволенням поділимося з вами результатами!

🌷 MiniBoss: Якою діяльністю наразі займаєтесь?
🌷 Лілія Олійник: Вся моя діяльність пов’язана з послугами та товарами у сфері здорового способу життя, це - здорове харчування ilivecafe та розвиток і дозвілля ilivecentre. Також я видаю газету Еко Україна та автор і ведуча програми Щаслива родина на 8 каналі.

🌷 MiniBoss: Що, на вашу думку, важливіше: процес роботи, чи її результат?
🌷Лілія Олійник: Однозначно - і захоплення від процесу діяльності, і очевидний результат, без якого не можлива мотивація подальшого розвитку - складові успішного бізнесу.

🌷 MiniBoss: Що у Вас асоціюється із словом "команда"? Яке значення вона має в біснесі?
🌷 Лілія Олійник: Жоден успішний бізнес не можливий без команди, команда завжди підтримує ідею та задачі бізнесу, а сильна команда, об’єднана спільними інтересами - ключик до успіху.

🌷 MiniBoss: Які, на вашу думку, цінності має мати бізнесмен?
🌷 Лілія Олійник: Це звичайні людські цінності - цінність життя в першу чергу, не порушення свободи інших, чесність, толерантність, повага, екологічність ( від мислення до дій), любов до всього.

🌷 MiniBoss: У вас є ритуали для успіху, які ви виконуєте, перед важливою угодою?
🌷 Лілія Олійник: В мене не має обов’язкового ритуалу успіху, але я точно знаю, що тільки гармонійний стан та повага до інтересів іншої сторони дозволяють будь-яким обставинам складатися якнайкраще і в житті і в бізнесі.

🌷 MiniBoss: Яка з команд /чи проект запам’яталися вам найбільше? Що б ви хотіли порадити молодим підприємцям, бізнесменам, на початку створення їх бізнесу?
🌷 Лілія Олійник: Важке питання :-) кожне дерево в саду прекрасне по-своєму і необхідне для гармонії 🥰 так і з командами, кожна мала свою родзинку ♥ Для будь-якої ідеї потрібні , як мінімум, знання - що необхідно знати та вміти для побудови бізнесу та безпосередньо в самій сфері послуг чи товару, і, безумно, впевненість та віру в успіх!🌷

Дякуємо Лілія за вашу підтримку, та внесок у зростання майбутнього покоління ! Щиро бажаємо успіхів та нових досягнень !

Clean it easy - Проект студентов MINIBOSS

MiniBoss Business School International

Бизнес-тур MiniBoss во Францию

Бизнес-тур МiniBoss во Францию. Часть 2

MINIBOSS GLOBAL

Ken Robinson. Changing Education Paradigms

Поздравляем с открытие нового филиала MINIBOSS BUSINESS SCHOOL в г. Киев!!!

Поздравляем с открытие нового филиала MINIBOSS BUSINESS SCHOOL в г. Киев!!!

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ ВОЗМОЖНОСТЬ ОТКРЫТЬ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В КИЕВЕ